EverKB

Knowledge Base Ever

Telepítse a V2Ray a CentOS7 alatt

2020-02-09 15:40:56

címke: CentOS7,V2Ray,

Itt nem magyarázhatók több fogalom és háttér. A V2Ray a hálózatépítés tudományos módja. Ez a cikk megmutatja az embereknek, akik megértik a koncepciót és a hátteret, és ismerik a CentOS-t, hogyan kell telepíteni azt a CentOS-ra.

magyarázat

Vannak olyan internetes weboldalak, amelyekhez korábban is lehet hozzáférni, de amelyek nem érhetők el most, például a Google, a Google, a YouTube stb. Például a Tencent WeChat rendelkezik Facebook-fiókkal, de a Facebook-webhely nem érhető el. És a Microsoft nem egy belföldi vállalat, de a weboldal tartalmának nagy része hozzáférhető, mivel a hálózati adatokat szelektíven blokkolják.

A legtöbb informatikai és tudományos kutatónak meg kell látogatnia a Google és a Youtube weboldalait, hogy megszerezze a szükséges erőforrásokat, ezért egyes speciális technológiákat használnak a Google megkerülésére, mint például a VPN, SS, SSR stb., De a hálózati adatokat blokkoló programok frissítésével ezek A technikákat pontosan meg lehet határozni, és ezért használatuk után meghiúsulnak.

A V2Ray jelenleg egy újabb módszer a kitérők végrehajtására. Ez egy eszköz, amely a Project V alatt található. Ez a cikk a V2Ray telepítésének módszerét ismerteti a CentOS7 alatt.

A "bypass" technológia és a blokkoló technológia olyanok, mint lándzsa és pajzs, amelyek előmozdítják és frissítik egymást. A jövőben egy napon a V2Ray is meghibásodhat, de akkor megjelennek újabb kitérő technológiák.

A cikk paradoxonnak tűnik: A V2Ray telepítéséhez a kerítéshez telepítenie kell a V2Ray alkalmazást. A telepítés során azonban ideiglenesen instabil módszerek használhatók, a V2Ray pedig stabil módszereket biztosít.

Telepítse hivatalos szkript használatával

bash <(curl -L -s https://install.direct/go.sh)

Módosítsa a konfigurációs fájlt

vim /etc/v2ray/config.json
{
 "inbounds": [{
  "port": 312,
  "protocol": "vmess",
  "settings": {
   "clients": [
    {
     "id": "029ac681-1d80-4c20-9v6a-8b3c5170a0b9",
     "level": 1,
     "alterId": 64
    }
   ]
  }
 }],
 "outbounds": [{
  "protocol": "freedom",
  "settings": {}
 },{
  "protocol": "blackhole",
  "settings": {},
  "tag": "blocked"
 }],
 "routing": {
  "rules": [
   {
    "type": "field",
    "ip": ["geoip:private"],
    "outboundTag": "blocked"
   }
  ]
 }
}

Töltse le az ügyfelet és csatlakozzon a fenti ügyfélkonfiguráció szerint

Ügyfél-összefoglaló: https://www.v2ray.com/awesome/tools.html

címke

CentOS7 CentOS PHP Linux Python3 Python MySQL MariaDB YUM JavaScript CSS Redis MySQL8 caching_sha2_password HTML mysql_native_password PHP7 date add IntelliJIDEA PEAR SOCKS5 Proxy Server WebStorm Chrome find remi Tag Apache du jQuery PHP5.5 src cURL hide nginx Shadowsocks-Python V2Ray availability eth0 MariaDB10.4 PostgreSQL sub folder date Install MongoDB pdo_sqlsrv SOCKS5 Web Server File Upload mssql-tools register_shutdown_function Symfony ADDDATE DevExpress JetBrain php-fpm sqlsrv Zend Framework height network interface Shadowsocks-Libev unixODBC-devel Aura error_get_last Port 80 string data INDENTIFIED BY password policy requirements SOCKS Web Development Fedora Media Writer msodbcsql Redis5 SVN absolute Deepin jemalloc SQLAlchemy convert FuelPHP mysqlclient Shadowsocks toggle at-symbol Error Control Operator margin PHPUnit Framework ss5.passwd daemon process IIS password SOCKET vps center Fatal Errors MongoDB4 sudoers .htaccess DATE_SUB Phalcon SQL Server 2017 WiFi Compiling PHP frequency conflict set_error_handler TestCase apr Elasticsearch7.3 PHPUnit ss5.conf daemon HTTP particles.js Slim Vincent Garreau Failed to build these modules: _uuid MongoDB Sudo DATE_ADD ip command pg_bha.conf SQL Server width Compiling Apache Frameworks MySQL-python scrollbar Tcp BBR Apache2.4 Elasticsearch libpython3.7m.so.1.0 PHPStorm ss5-3.8.9 CURLOPT_POSTFIELDS NodeJs show VIM Bluetooth Failed to build these modules: _ctypes Minimal ISO substr date sub INTERVAL PECL SQL Date Funcitons Wi-Fi CodeIgniter font-size root Tag Cloud apache httpd dual network interfaces Laravel ss5 CURLFille horiz-align node.js ShadowsocksR vertical-align BarManager exec mb_substr PyCharm SUBDATE

Legfrissebb cikk